Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Arbitrasi Proses - FindLaw


Kanggo sapa madhep kamungkinan saka arbitrating regejegan, iku penting kanggo ngerti carane arbitrasi dianggo lan apa nyana sak suwene prosesIku wis podho tradisional pengadilan cilik, nanging dhasar proses beda. Ing bagean iki, sampeyan bisa nemokake sumber daya lan pranala karo informasi babagan nggunakake arbitrasi kanggo mutusake masalah masalah legal lan apa nyana ing arbitrasi pangrungu. Sawetara informasi dhasar bab aturan lan tata cara melu ing arbitrasi uga kasedhiya kanggo luwih ngerti carane prakara dadi liwat cara iki saka résolusi regejegan. Musuhan sing bisa digunakake bakal mantun ing pengadilan uga, ing sawetara kasus, bisa mantun liwat arbitrase tinimbang. Senajan ana sawetara jinis saka alternatif résolusi regejegan (ADR) pangolahan kasedhiya ing negara paling arbitrasi digunakake adoh luwih kerep saka sembarang liyane. Arbitrasi iku populer amarga wis proses streamlined sing ngidini pihak kanggo sengketa kanggo saiki bukti kanggo pihak katelu neutral, sing banjur nemtokaken carane jeksa agung bisa ngetokake kudu mantun.

Arbitrasi tata cara sing biasane luwih cepet lan kurang larang saka khas pengadilan cilik. Proses kurang technical lan liyane procedurally fleksibel Pihak duwe jurusan luwih saka kontrol liwat wektu lan paramèter saka cilik.

Arbitrators kerep duwe luwih pengalaman bab subyek tartamtu prakara saka regejegan saka hakim, sing krungu kabeh jinis saka kasus. Arbitrasi cara tradisional sukarela proses Arbitrations kerep njedhul saka perjanjen klausa mrintahake sing katelu ngadili sing musuhan tinimbang sue. Arbitrasi perjanjian uga kalebu klausa sing kontrol ing pilihan saka panengah(s), format pemeriksaan sing njupuk panggonan, prosedural lan evidentiary aturan sing bakal digunakake, ngontrol hukum, lan ajang ngendi arbitrasi bakal njupuk panggonan. Ora ana siji pesawat saka aturan utawa tata cara aplikasi kanggo kabeh arbitrations. Minangka sadurunge kasebut, pihak bisa milih dhewe aturan lan tata cara. Profesional arbitrators kadhangkala berkembang aturan dhewe lan tata cara, sanadyan iki bisa beda-beda nemen gumantung ing layanan. Senadyan sawetara saka sudhut bisa formulir arbitrasi bisa njupuk ana sawetara ciri sing umum kanggo saklawasé kabeh arbitrations. Arbitrasi proses biasane wiwit karo partai sambatan menehi kabar kanggo liyane bab maksud kanggo ngadili regejegan. Kabar kalebu alam lan basis kanggo nerusake Ing ngisor iki kabar partai liyane wis wektu kanggo file respon tinulis. Sawise ijol-ijolan iki arbitrasi proses wiwit, adhedhasar aturan lan tata cara sarujuk marang dening pihak, utawa kasebut ing kontrak saka kang regejegan mengkene. Aturan lan tata cara ngenani kanggo arbitrasi, banget umum wangun alternatif résolusi regejegan (ADR), karo informasi bab carane arbitrators sing milih peran saka bukti lan liyane.

Ringkesan umum saka arbitrasi lan carane iku bedo saka pengadilan lan wangun liya saka alternatif résolusi regejegan (ADR), kalebu sepisanan ing nalika iku ndadekake pangertèn kanggo ngadili regejegan.

Carane nggunakake arbitrasi kanggo mutusake masalah musuhan legal tanpa resorting kanggo tuntutan hukum, kalebu informasi bab keuntungan saka arbitrasi arbitrasi proses lan macem-macem formulir saka arbitrasi. Pros lan cons saka arbitrasi proses, minangka alternatif kanggo pakaryan babagan penyimpanan file tuntutan hukum, kalebu bukti bab potensial biaya saka arbitrasi lan gamblang relatif saka prosedur.