Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Arbitrasi Pengadilan ing China


liyane wangun résolusi regejegan, loro saka pengadilan, sing bisa digunakake kanggo ngatasi perjanjen musuhan antarane pihakKaputusan kanggo ngadili sabab tinimbang tanggal pengadilan bisa dadi migunani kanggo manca investor ing China sing ora arep njaluk melu karo bisa mbantu nganakke sembarang kontrak lan persetujuan ing China nggunakake trep arbitrasi angger-angger - mung cara kang sampeyan bisa nggawe arbitrasi prentah yen regejegan njedhul karo partai liyane. iku beda saka pengadilan lan, ing sawetara babagan, iki alternatif résolusi regejegan cara becike dibandhingake kanggo lengthier proses njupuk cilik kanggo pengadilan. Apa liyane, arbitrasi prosedur lan aturan sing bakal mrentah ing arbitrasi uga bisa milih dening teknologi persetujuan dening pihak lan ditulis ing arbitrasi angger-angger klebu ing kontrak. Arbitrasi proses sing umume tetep antarane pihak kang menehi kritik cilik, nalika cilik sipil punika dipun biji ing pengadilan umum. Kaputusan dijupuk ing mburi saka arbitrasi proses final, dibandhingake kanggo nyoba ngendi proses njupuk maneh lan wis luwih langkah-langkah. Senajan sawetara musuhan bab masalah kaya marriage, adoption, pusaka lan umume liyane kulawarga hukum prakara ora bisa dipun biji dening arbitrasi, sing nduweni bisnis ing China bisa nggunakake cara iki kanggo bisnis lan permanèn arbitrasi institusi sing solves ekonomi lan musuhan perdagangan ing China nggunakake cara arbitrasi. Sawijining kantor utama dumunung ing Beijing lan CIETAC uga wis kantor cabang ing Hong Kong, dikenal minangka Hong Kong Arbitrasi Tengah. Cina Arbitrasi Komisi solves domestik lan internasional kasus sing ndherek alam lan legal pribadi uga minangka organisasi Miwiti perusahaan ing China bisa dadi angel wiwit melu-melu kuwi tata cara komplek.