Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Apple denda sing jumlahe dening China pengadilan kanggo nglanggar hak cipta - BBC News


Padha wis nyariosaken sing unlicensed versi elektronik buku-buku sing wis didol ing online store Apple US teknologi tenan wis nyuwun marang kaputusan sing Carolyn Wu, a spokeswoman kanggo Apple ngandika perusahaan njupuk 'nglanggar hak cipta keluhan akeh banget''Kita lagi tansah nganyari kita layanan kanggo luwih apik ngewangi pihak sing nduweni isi ing nglindhungi hak, dheweke ditambahake.

Apple ngandika iku wis tuku global hak kanggo 'iPad' saka Proview kang Taiwanese affiliate kanggo dolar, (£).

Nanging, tenan Cina wis ndhukung sing sawijining affiliate ora duwe hak kanggo ngedol jeneng iPad hak kanggo China, kang iku salah siji saka paling cepet-akeh pasar kanggo produk Apple. Regejegan antarane loro perusahaan ngasilaken ing Apple iPads kang ditarik mati ing rak-rak ing sawetara bagéan saka China.