Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Apa Sing China WFOE Wakil Legal Lan lowongan kerja


Wong iki bisa dadi wong manca, utawa nasional Cina

Dening mriksa kothak ing ngisor iki sampeyan idin kanggo nampa marketing komunikasi saka HongdaData bakal disimpen kanthi aman lan ora dienggo bareng karo pihak katelu. Yen sampeyan arep kanggo ngatur langgananku mangga nglakoni ing email sing bakal tindakake. Bagean setelan munggah WFOE ing China wis mesthi sing ngiseni peran sing pamaréntah panjaluk informasi ing supaya kanggo mbukak perusahaan, yaiku China WFOE wakil legal lan China perusahaan supervisor s. Nalika bisnis manca mbukak Cina cabang, utawa dewekan bisnis, iku kamungkinan kanggo milih WFOE minangka entitas kanggo operate (maca liyane babagan apa kanggo mbukak China WFOE kene) iki amarga sampeyan lagi èfèktif mbukak lan mlaku Cina perusahaan sing wis kebak kemampuan kanggo perdagangan, makaryakaken staff, lan nindakake kabeh tumindak liyane ing China sing perusahaan nyetel munggah dening nasional Cina bisa. Iki perusahaan anyar kudu dituduhake dening dados 'wakil legal ing China, nanging apa ta tegese iki. Wakil legal punika fokus manajemen tokoh saka perusahaan sing bakal: legal rep kang jeneng katon ing perusahaan lisènsi bisnis uga minangka ibukutha kadhaptar jumlah lan perusahaan orane katrangan saka bisnis, lan piyambakipun utawa dheweke wis katon minangka tanggung jawab kanggo sing perusahaan lan sawijining operasi ing mata saka hukum ing China.

Sampeyan digawe a situs apik lan iku menarik banget siji

MANGGA WIGATI: wakil legal bisa dianakaké wong tanggung jawab kanggo perusahaan misdeeds, malah yen padha ora weruh jeksa agung bisa ngetokake kedados.

Kanggo WFOE salah siji Ketua, direktur eksekutif, utawa senior manager bisa diangkat legal rep.

Yen punapa mawon kanggo alesan perusahaan wakil legal perlu kanggo bakal diganti ing China, wakil anyar rincian kudu diajukake kanggo perusahaan pendaptaran panguwasa.

Peran saka legal rep ing joint venture iku padha minangka kanggo WFOE (ndeleng ndhuwur bagean).

Prabédan dumunung ing sing legal rep kudu dadi ketua dewan, ora manager, yen iku AJ (usaha peserta sukan).

Kanggo CJV (perjanjen peserta sukan), papan bisa milih manager minangka legal rep anggere minangka papan peserta manajemen papan.

Perusahaan supervisor, utawa dewan pengawas, kudu support legal lan mlaku gamelan saka perusahaan. Ing efek, iku proyek kanggo nggawe manawa kabeh iku ing mriksa. China perusahaan supervisor wis dianakaké kanggo akeh padha ayahan minangka wakil legal, sing padha uga dianakaké wong tanggung jawab kanggo wrongdoing wae (apa padha duwe kawruh iku utawa ora) dening panguwasa Cina. Supervisor kang rincian sing ora diselehake ing perusahaan lisènsi bisnis, nanging bakal katahan ing file pendaptaran dening perusahaan panguwasa. Sembarang saham utawa pegawe bisa dadi nominasi kanggo ngawula minangka supervisor, karo sing istiméwa saka anggota papan lan senior managers. Yen sampeyan lagi mbukak WFOE ing China (utawa joint venture), sampeyan bakal perlu kanggo nyalonake wakil legal lan supervisor minangka bagéan saka informasi sing ngirim kanggo pamaréntah.

Kabeh aturan lan responsibilities mbatesi ing kirim bisa menika mboten perlu bingung utawa akeh banget, lan supaya kita suggest ngandika kanggo search pakar yen sampeyan duwe pitakonan utawa uneg-uneg sadurunge nggawe pancasan penting.

Apa sampeyan duwe pitakonan sembarang, pengalaman, utawa kuwatir bab milih legal rep utawa supervisor kanggo Cina perusahaan.

Yen supaya, please ninggalake wong-wong mau minangka komentar, lan kita bakal seneng kanggo nanggapi.

Sampeyan rampung proyek gedhe bab iki kategori, aku tak sing paling apik lan migunani informasi lan saran saka kategori iki. Thanks kanggo nuduhake informasi sing paling.