Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Angkara ing China


Angkara iku saiki ing macem-macem formulir ing China

Umum formulir saka angkara kalebu korupsi, tamba perdagangan menungso, dhuwit laundering, penipuan, perdagangan menungso, lan counterfeitingRepublik Rakyat China iki diadegaké ing taun lan saka Taun kanggo, ngalami proses transfer liya saka produksi kanggo umum kepemilikan.

Sak iki wektu, pamaréntah anyar makarya kanggo ngurangi pengaruh saka geng pidana lan nyuda lazim saka narcotics lan gambling.

Efforts kanggo kokain mudhun ing pidana kegiatan déning pamaréntah mimpin kanggo nyuda ing angkara. Antarane taun lan, carane maling, ngobongi omah, rudo pekso, paten pinaten lan rampokan padha utama nonpolitical nyinggung. Mayoritas saka kadurjanan ekonomi padha linakonan dening bisnis wong-wong sing melu ing tax evasion, nyolong saka umum, lan bribery. Pejabat pemerintah uga melu ing ilegal kegiatan ekonomi, kang klebu improperly njupuk umum lan nrima suap.

Ing taun dituduhake puncak ing kacarita angkara

Antarane taun lan, deso wilayah ngalami sethitik kacarita angkara. Angkara tarif tambah mengko. Iki bisa uga wis hubungan ekonomi pembaharuan ing taun -an kang diijini sawetara unsur saka ekonomi pasar lan diparingi munggah kanggo tambah ing kegiatan ekonomi. Ngisor iki comparison saka sing dilapurake kasus saka angkara saka taun kanggo (kalebu kadurjanan ekonomi): Angkara dening muda tambah kanthi cepet ing taun -an. Angkara dening nom-noman kapérang. loro saka total angkara ing taun. papat ing taun. papat ing taun, lan telu ing taun. Nomer ngungsi kriminal tambah liwat taun. Kadurjanan ekonomi wis tambah ing taun anyar.

Saka kanggo taun, nomer total ekonomi kadurjanan padha.

Ing taun, total, kasus saka ekonomi nyinggung padha kadhaftar kang klebu bribery, smuggling lan evasion tax. Owah-owahan ing privasi ekonomi wis pengaruh ing ciri saka criminality. Wiwit Plenary Session kapindho saka Sewelas Komite Sentral Partai Komunis China, angkara wis tambah lan macem. Ing taun, kacarita rajapati tingkat ing China ana. per, wong, karo, rojo pati. Rajapati tingkat ing ana RRC iku siji-pihak negara mrentah dening Komunis Katelu saka China, Korupsi ana ing China.

Ing biaya kuwi kanggo ekonomi pinunjul.

Antarane taun lan, kira-kira dolar sèket milyar iki smuggled metu saka negara dening pejabat ngrusak. Ana kedadean saka manungsa perdagangan menungso kacarita ing China kanggo macem-macem tujuan.

Mayoritas saka perdagangan ing RRC iku internal lan iki domestik menungso paling pinunjul manungsa perdagangan menungso masalah ing negara.

Wanita sing ngajak liwat janji palsu sah employment menyang komersial eksploitasi seksual ing Taiwan, Thailand, Malaysia, lan Jepang.

Wong cina sing smuggled menyang negara-negara ing saindhenging donya kanggo exploitative pegawe. Women lan anak sing trafficked menyang RRC saka Mongolia, Burma, Korea Lor, Rusia, lan Vietnam kanggo dipeksa pegawe lan perbudakan seksual. RRC utama transshipment titik kanggo heroin diprodhuksi ing Golden Triangle. Akeh domestik tamba penyalahgunaan wis dadi masalah pinunjul ing RRC.

Kasedhiya prakiraan panggonan domestik mbuwang ing obatan ilegal kanggo dadi dolar pitulas milyar.

China wis tingkat dhuwur saka domestik panganiaya. Ing taun, Kabeh-China Federation Women kang nyawiji asil survey nuduhake yen telung puluh persen saka wanita ing China ngalami domestik panganiaya ing omah-omahé. Bener ombone saka domestik panganiaya iku ora cetho amarga lack saka related hukum lan eksekusi saka hukum. Pamaréntah Cina ing proses 'planning' kanggo pass 'konsep saka panganiaya anti-domestik law'. Saka januari juli taun, kira-kira, ilegal cilik penyelundupan padha dicekel saka patbelas provinsi negara.