Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Analisis cilik ing cara Cina pengadilan lan arbitrasi institutes arep kasus


Perusahaan manca produsèn, lan Perusahaan B punika search Cina perusahaan Sawise arbitration penghargaan teka menyang efek, Perusahaan durung nggawe ndhuwur pembayaran lan pembayaran maneh ing wektu kanggo kinerja ing arbitration award Company B digawe telung kapisah usaha kanggo usulan pengadilan ing ngarep negara (tapak menyang New York Konvènsi) saka Perusahaan kanggo ngenali lan dilakokaké kasebut ing ndhuwur arbitration awardNanging, ing pandonga padha mungguh rek dening ngandika pengadilan ing lemah sing jarwan arbitration penghargaan diajukake dening Perusahaan B ora ketemu requirement sing"terjemahan bakal certified dening resmi utawa sworn translator utawa dening diplomatis utawa consular agen"ing Artikel IV saka Konvensi Pbb ing Pangenalan lan Pelaksanaane saka Manca Arbitration Awards ("New York"Konvènsi). Telung taun sawise arbitration award dadi efektif, Perusahaan B ketemu sing Perusahaan wis kumpulan saka peralatan ing tampilan ing perdagangan padha ing China, lan ing tanggal panemon, Perusahaan B langsung petitioned pengadilan wewenang ing China kanggo nglakokake arbitration award, lan pengadilan ditampa usulan ing dina sing padha lan ditempelake lan nahan Perusahaan peralatan ing tampilan.

Miturut pranata cocog saka RRC Sipil Prosedural Hukum, yen partai wis ditanggepi unfavorable arbitration penghargaan ing manca-related arbitrasi dening Cina arbitrasi komisi, lan gagal kanggo nindakake penghargaan, partai liyane bisa nggawe pelaksanaane usulan kanggo jangka rakyat pengadilan ing panggonan ngendi properti saka responden dumunung.

RRC hukum ora aturan metu ukum saka pengadilan Chinese ngendi tindakaken partai wis enforceable properti ing China, lan ora ana panentu ing New York Konvènsi precluding kuwi hak ukum. Salajengipun, ing basis saka kadhaulatan nasional, Cina pengadilan uga kudu duwe daya kanggo review lan dilakokaké arbitration penghargaan render dening Cina arbitrasi komisi. Ing laku, Cina pengadilan cumadhang kanggo ngleksanani hak ukum liwat kasus kaya mengkono Mulane, ing jangka pengadilan rakyat ing panggonan enforceable property wis yurisdiksi cilik, lan Perusahaan B bisa nggawe pelaksanaane usulan kanggo jangka pengadilan rakyat ing panggonan saka Perusahaan peralatan ing tampilan ing a trade fair ing China. Antawis sing Cina pengadilan ukum wis dilakokaké lan arbitration penghargaan ing manca-related arbitrasi, yen obligor ora ing China, iku angel kanggo oblige kanggo nemtokake, ing wektu kanggo kinerja arbitration penghargaan ing manca-related cilik arbitrasi, apa ana enforceable situs ing China. Mulane, mung nalika partai petitioning kanggo pelaksanaane ketemu enforceable situs ing China, bisa Cina pengadilan ukum kanggo dilakokaké lan arbitration penghargaan materialize, enforcing pengadilan dikenali, lan RRC Sipil Prosedural Hukum applied kanggo nemtokake penegakan saka watesan kanggo nggawe pelaksanaane usulan. Ing sambungan karo pelaksanaane saka arbitration penghargaan ing manca-related arbitrasi ngendi sanadyan obligor utawa sawijining situs sing dumunung ing China, yen oblige ketemu enforceable properti saka obligor ing China mung sawise daluwarsa saka wektu kanggo kinerja ing arbitration award, penegakan saka watesan kanggo nggawe pelaksanaane usulan wiwit saka dina kang oblige ketemu enforceable properti saka obligor ing China.