Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Alternatif Pokrol Résolusi Regejegan, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha


Polesan lan profesional, tenan kang tuntas tim

ADR iku istilah sing dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké sawetara cara sing beda-beda saka ngrampungi musuhan legal tanpa arep menyang pengadilanRising biaya pengadilan nggawe tradisional tuntutan hukum praktis kanggo akeh individu lan bisnis.

Ing wektu sing padha, pengadilan sipil pasuryan backlogged dockets, asil ing telat saka taun utawa luwih kanggo pihak swasta kanggo duwe kasus sing krungu dening hakim.

Jinis anyar saka tindakan wis dikembangaké ing nanggepi, lan padha sing bukti ono gunane, nyimpen wektu lan dhuwit kanggo everyone melu. Shanghai Greroyalt Tenan Hukum iki diadegaké ing taun, salah siji saka Hukum paling apik Tenan spesialisasine ing properti intelektual (IP) bisnis. Greroyalt sarujuk kanggo nyediakake banget siji-mandeg layanan legal related kanggo manajemen, marketization lan pangayoman intellectual property. Tenan hukum kang Kredit Sim Boase Cohen Collins iki diadegaké déning Melville Boase lan Colin Cohen ing taun. Wiwit, iku wis dadi banget ditetepake minangka anjog sawijining full-layanan Tenan Hukum dilengkapi karo Hong Kong kawruh lan global tekan.

Tenan hukum kang Ringkesan Kantor Hukum Benyamin Luo punika dagang jeneng Mr.

Luo kang laku legal jeneng saka Tenan Hukum kang diarani Shanghai Kaizheng Tenan Hukum ("Kaizheng"). Dumunung ing Shanghai, China, tenan menehi sawetara layanan legal domestik lan klien internasional ing wilayah bisnis perusahaan komersial. Tenan hukum kang Didegaké ing, Lawman Diploma profesional FDI lan perdagangan Tenan Hukum adhedhasar ing Shenzhen, China.

Lawman Associates wis kalubèran pengalaman lan kawruh ing Investasi Salib - wewatesan, Perusahaan, Perdagangan Internasional, lan Intelektual Situs.

Tim punika saged ngandika.

Tenan hukum wis kantor ing Qingdao lan Jinan, China lan utamané serves perusahaan manca ing lapangan perdagangan internasional, pabrik, investasi, maritim, etc.

saka Amérika, Eropa, India, Afrika, etc. Laku wilayah kalebu perdagangan internasional, perusahaan. Kantor liyane: Jinan Tenan Hukum kang Rembugan Furong Tenan Hukum menehi lengkap layanan legal saka kantor ing Guangzhou lan Shenzhen.

Tenan hukum kang Shandong Menang Menang Co

Kita bakal kanggo tradhisi lan basa layanan kita ing prinsip saka integritas, keunggulan, guyub, lan tanggung jawab. Legal departemen Furong Tenan Hukum kalebu Pamaréntah Legal. Kantor liyane: Langkawi, Shenzhen Tenan Hukum kang Kredit Sim Yingke is a full-layanan, internasional Tenan Hukum, karo sawijining markas dumunung ing Beijing. Didegaké ing taun, Yingke Tenan Hukum wis ditetepake dadi ajining diri ing Cina legal layanan pasar. Karo luwih saka pokrol, kita saiki salah siji saka paling gedhé Perusahaan Hukum ing Asia lan. Kantor liyane: Guangzhou, Tianjin Tenan Hukum kang Borsam Properti Intelektual wis kantor ing Shenzen, Xiamen, Hong Kong, lan Langkawi lan tawaran karo properti intelektual prakara ing China, Hong Kong, Taiwan, US, lan Eropa. Laku kita wilayah kalebu paten lan merek dagang aplikasi lan tuntutan ukum, hak cipta gratis lan. Kantor liyane: Langkawi, Hong Kong Tenan Hukum kang Rembugan Page Hukum Internasional lan Intellectual Property Kantor iki diadegaké ing taun. We spesialis ing Hukum Komersial, Investasi planning, Hak Properti Intelektual, lan Urusane China related masalah. Amarga aktif ekonomi interaksi antarane Taiwan, Hong Kong, lan Dharatan. Kantor liyane: Hong Kong Tenan Hukum kang Ringkesan China Hukum Layanan (Wuhan) Limited punika biso dipercoyo Tenan Hukum dilisensi kanggo nyedhiyani legal lan consulting layanan ing China.

Legal tim kita wis ing-ambane pangerten lan kawruh daerah legal budaya lan dinamika pasar.

Karo luwih saka rong puluh taun esthi hukum ing China, kita.

Tenan hukum kang Angela Wang Co. bisnis-fokus laku karo kantor ing Hong Kong lan Shanghai. Kita nyedhiyani nyata legal kapabilitas kanggo bisnis ing biaya ditrima. Kita tim pengacara adopts kreatif lan praktis solusi asring masalah komplek.

Kita njupuk instruksi saka domestik.

Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Artikel MC Hukum Tenan iki adhedhasar ing Macau uga dikenal minangka sadurunge Miguel Cravo Tenan Hukum.

Tenan iki diadegaké ing Macau wiwit lan wis nyediakake sawetara paling ekstensif legal layanan lokal lan klien internasional. Kita layanan surat wilayah kayata Finance Bank, Komersial.

Tenan hukum kang Ringkesan DeHeng Kantor Hukum iku salah siji saka paling gedhé full-layanan Hukum Perusahaan ing China.

Tenan iki didegaké ing taun minangka China Law Office lan iki jeneng ing taun minangka DeHeng Kantor Hukum.

Tenan hukum kang Kredit Sim HJM Asia Hukum Co LLC punika boutique Tenan Hukum ing Asia sing nggabungke ing-ambane kawruh saka Asia legal sistem karo Western pangerten cara kang mengkono bisnis, drawing saka sawijining saklawasé rong puluh taun Asian legal pengalaman lan Kulon komersial pengalaman. Laku wilayah kalebu Tenan hukum kang Ringkesan Diaz Faro, LLP punika Miami-kantor pusaté global legal laku fokus ing nasional lan internasional podo tindakan lan transaksi ing sawetara wilayah laku.

Legal tim kita kalebu Papan-Certified pengacara ing internasional, pidana, lan hukum imigrasi. Kita klien Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Diadegaké ing taun, Wiselink Tenan Hukum adhedhasar ing Shanghai, China. Nyediakake pengadilan lan arbitrasi layanan, laku wilayah kalebu perdagangan internasional, admiralty lan maritim hukum, perbankan internasional lan investasi, pegawe, komersial perusahaan hukum, properti intelektual.

Tenan hukum kang Rembugan Paul K.

Chan Partners dumunung ing Hong Kong, China lan menehi macem-macem saka layanan legal. Principal wilayah saka laku kalebu Construction lan Musuhan Komersial, Perusahaan lan Hukum Komersial, Intelektual Situs, Perusahaan Finance lan Pasar, Imigrasi, Estate. Tenan hukum kang Ringkesan MMLC Group leading group international pokrol lan consultants. Iku multidisciplinary laku ngewangi akeh gedhe ing donya perusahaan kanggo nindakake bisnis ing China lan Australia. MMLC kang pokrol lan consultants karya ing wilayah saka properti intelektual, TMT lan IKU, internasional. Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Shanghai China kang paling gedhé kutha lan pusat perdagangan lan finance. Armstrong Teasdale wis ing China wiwit taun. Tenan hukum kang Ringkesan McDermott Bakal Emery strategis didadekake siji karo MWE China Kantor Hukum kanggo nyedhiyani sawetara sing kebak layanan legal lan bisnis saran kanggo Cina perusahaan lan perusahaan multinasional mengkono bisnis ing China. Saka kantor Shanghai, MWE China Hukum nawakake warna sektor pengalaman. Tenan hukum kang Ringkesan terus-Terusan dikenali minangka pimpinan ing wilayah, Baker McKenzie wis mengkono bisnis ing Hong Kong kanggo saklawasé patang puluh taun. Minangka bagéan integral saka Tenan kang kesuwur China laku, kita tim luwih saka telung atus pokrol wis jero lokal werna lan integrasi global tekan kanggo bantuan domestik. Kantor liyane: Beijing, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Curtis kabuka sawijining kantor Beijing ing awal kanggo nyedhiyani layanan legal kanggo klien operasi utawa dumunung ing China lan Asia Tenggara. Beijing kantor koordinat rapet karo tenan kang kantor liyane ing Amerika Serikat, Uni Eropa, Amerika Latin, Timur Tengah lan Tengah. Tenan hukum kang Ringkesan Kaye Scholer kantor nawakake sawetara sing kebak layanan legal kanggo perusahaan teknologi lan investasi pribadi perusahaan. Saka komplek properti intelektual prakara nglibatno paten, hak cipta, merek dagang lan perdagangan rahasia musuhan kanggo piranti lunak, hardware, komputer, electronics, hiburan. Tenan hukum kang Ringkesan Dechert pengacara ing Hong Kong nyedhiyani asil-oriented legal lan bisnis solusi kanggo perusahaan lan dana nandur modal ing China lan èntitas Cina planning strategis metu investasi. Klien sing gumantung ing kita pangerten jero saka bisnis lokal lan laku peraturan ing China. Kantor liyane: Tenan Hukum Beijing kang Ringkesan Freshfields Bruckhaus Deringer LLP punika pimpinan antarane Hukum internasional Perusahaan, nyediakake bisnis hukum saran saka kualitas dhuwur ing saindhenging Eropah, Timur Tengah, Asia lan AS. Karo liwat, limang atus pengacara ing puluh pitu tombol pusat bisnis ing saindhenging donya, kita nyedhiyani lengkap. Kantor liyane: Hong Kong, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan.