Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Akun Receivable Koleksi Journal Entri - Pindho Entri Bookkeeping


Akun receivable sing jumlah duwe utang kanggo bisnis dening pelanggan kanggo kredit dodolan invoiced kanggo wong-wong mau ing akunNalika customer kebayar invoice, akun receivable koleksi journal entri dibutuhake kanggo mbusak jumlah ing akun sing. push contone, upaminipun bisnis nyedhiyani layanan customer lan wis invoiced wong-wong mau, ing akun, amarga ing telung puluh dina. Ing tanggal amarga, customer kebayar invoice lan imbangan ing akun-akun receivable akun perlu kanggo bakal ngankat karo ing ngisor iki akun receivable nglumpukke ing akun journal entri. Accounting cathetan bakal nuduhake ing ngisor iki pindho entri bookkeeping entri kanggo invoice pembayaran dening customer. Iki awis wis diparengake kanggo invoice customer lan imbangan ing akun wis ngankat. Accounting rumus, Aset Ayahan Nduweni Usaha tegese total aset bisnis sing tansah witjaksono kanggo total ayahan saka bisnis Iki bener ing sembarang wektu lan ditrapake kanggo saben transaksi. Kanggo transaksi iki accounting rumus ditampilake ing tabel ing ngisor iki Ing kasus iki salah siji bondho awis mundhak minangka awis ditampa dening bisnis, lan liyane bondho (akun receivable) sudo minangka akun saiki wis wis ngankat dening pembayaran saka invoice.