Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Agensi Koleksi utang kanggo China - TCM China - Inter-Risk Management Ltd


Godhongé Amba Sumber Informasi

Anjog China kang utang internasional koleksi lan manajemen kredit perusahaan layanan, TCM China Inter-Risk Management Ltdnawakake jangkoan lengkap saka saben tataran saka manajemen kredit lan utang koleksi pangolahan kanggo loro pribadhi lan bisnis resiko solusi. Apa iku nyediakke paling anyar online alexa kredit utawa dianyari laporan kredit, nyediakake investor utawa koleksi layanan, awake dhewe melu ing utang ndjogo, utawa koleksi wis ditulis-mati receivables, kita layanan sing unparalleled ing domestik pasar Cina. Kanggo liwat limalas taun saiki, kita wis ngewangi kita klien kanggo ngurangi risiko, nambah aliran awis, lan nambah untung long-term liwat hard-menang pengalaman lan sido profesionalisme.

Ing taun, Inter-Kredit dijupuk ISO kualitas certificate ditanggepi dening Société Générale de Ndjogo (SGS), pisanan ISO sertifikat saka sawijining jinis ing dharatan China.

Didegaké ing taun, Inter-Kredit iki markasé ing kutha gisik Qingdao. Kita duwe tambahan ing Shanghai, Beijing, Jinan, pantai Cenang, Kunming, Harbin, Xi an, Dalian, Tianjin, Nanchang, Changchun, Nanning, Urumqi, Xiamen, Taiyuan, Shenyang, Langkawi, Guiyang, Hohhot, Lanzhou, Shenzhen, Langkawi, Langkawi, Guangzhou lan Langkawi, lan kalebu saklawasé nem atus darmabakti lan profesional ngalami.

Ing, kita dadi pemegang saham saka TCM Group, unik global alliance saka rigorously vetted koleksi utang agensi lan boutique Hukum Perusahaan, menehi kita global pengaruh lan layanan rapi integrasi karo kita associates ing liwat negara. Kita wis diadegaké ekstensif jaringan domestik cabang ing China lan wis dadi pemain pinunjul ing jaringan kuat global partners sabenere amarga kita pengabdian kanggo nyediakake sampeyan karo kualitas paling apik layanan liwat highly trampil search profesional ing ukuran global.

Kita makaryakaken liwat limang atus ngalami beya dumunung ing saben kutha utama ing China. Minangka TCM Klompok saham, kita ana ing posisi kanggo ngatasi koleksi utang masalah ana prakara apa sudhut globe panjenengan utang uga dumunung ing.

Leveraging kawruh asalé saka sing godhongé amba sumber informasi wis dadi indispensable kanggo global lan lokal utang beya ing abad rong puluh-page.

Ora kang bisa kanggo nglakoni tegese penagih ora duwe cetha lan pangerten saka utang financial status minangka efektif lan efisien koleksi panjaluk. Menapa malih, ora kang privy kanggo kawruh kuwi uga tegese mbalek pinunjul monies dadi saya angel.

Cukup Biaya Ora Koleksi, Ora Ragad

Minangka manajemen resiko perusahaan karo jangkoan lengkap ing ngarep lan ing donya, kita bisa kanthi cepet njupuk informasi ing utang perusahaan kang operasi, status financial, aset, lan manajemen staff.

Aman Efisien IKU Kontrol.

Kita poto-dikembangaké koleksi piranti lunak mbisakake kita tim kanggo operate aman, efisien, stabil lan gampang monitorable cara.

Kita ngumpulake ing strictly 'Ora Koleksi, Ora Komisi' basis. Iki njamin loro paling motivasi ing bagean kita ing recovery saka monies lan paling incurrence saka biaya sadurunge koleksi proses bakal ditindakake.

Ngaso njamin, kita bakal expend gaweyan saben kanggo mutusake masalah koleksi utang cilik ing sosial fashion, nanging kudu pengadilan mbuktekaken ora bisa diendhani, kita bakal saiki sampeyan karo sawetara pilihanipun lan rekomendasi ing gaweyan kanggo njaga biaya ing minimal. Layanan Pribadi Kita pribadi layanan customer tansah ana kanggo laporan kemajuan cilik, kanggo rembugan sakcepete lan ahli, lan kanggo njawab pitakonan sampeyan utawa utang bisa duwe.

Minangka jaringan negoro karo jangkoan ing saben provinsi ing China, Inter-Kredit menehi sampeyan karo solusi siji-mandeg kanggo receivables manajemen, saka sosial nglumpukke kanggo pengadilan layanan. Kita sosial kumpulan utang rembugan sing conducted dening tim profesional experienced lan liwat-standar industri saluran kayata telpon telephone, faxes, huruf, email, lan pasuryan-kanggo-pasuryan rapat-rapat. Kita goal pokok iku kanggo waras panjenengan utang minangka lincah sabisa lan ing kuwi cara sing njaga bisnis rapport karo klien lan kena paling bisa koleksi biaya. Ing acara sing kita sosial koleksi ngukur gagal kanggo waras utang panjenengan, kita legal counsellors bakal terus efforts recovery liwat mulai pengadilan marang utang marang penjenengan. Tim kita wis tuntas pokrol duwe kawruh intim saka pengadilan lokal sistem lan saka saben langkah pengadilan proses, njamin efficiency lan efektifitas biaya-apa bisa digunakake dadi larang regane lan long-digambar-metu hubungan.